Tarieven/Vergoeding

Image Description
75 per uur

Neem contact op

Reiskosten zijn 19 cent per km

Image Description

Intake

Bij aanmelding vindt er eerst een vrijblijvende intake plaats. Dit kan bij je thuis plaats vinden of binnen praktijk de Parel.

In dit gesprek wordt geïnventariseerd wat de hulpvraag is en of deze bij de Parel kan worden beantwoord. Als dit zo is, worden hierna vervolgafspraken gepland (het intakegesprek is gratis).

Kosten

Praktijk de Parel mag met ingang van 1 november 2019 vergoede zorg bieden voor de regio IJsselland. Dit zijn de volgende Gemeentes:

Zwolle, Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland.

Om voor vergoede zorg in aanmerking te komen is een verwijzing van de huisarts/jeugdarts, Sociaal wijkteam (SWT) of een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) nodig.

Mocht je niet voor vergoede zorg in aanmerking komen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze Praktijk. De kosten worden dan bij jou in rekening gebracht. Mochten de kosten een groot bezwaar voor je zijn, dan mag je hierover altijd contact opnemen. Samen kunnen we dan kijken welke mogelijkheden er zijn.

* Afzeggen van een afspraak mag altijd, maar wel graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Anders worden de kosten in rekening gebracht.

SVG
Adres

Drapenierlaan 56, 8043 ABZwolle

SVG
Email

mail@praktijkdeparel.com

SVG
Telefoon

+31 (0) 629379745